Burn te vodi u Innsbruck na Air & Style!

Najveće snowboard takmičenje u Evropi

Burn te vodi u Innsbruck na Air & Style!

Sponzorski tekst

Billabong Air & Style je najveće snowboard takmičenje u Evropi koje obilježava 20 godina postojanja 1. i 2. februara 2013. godine.

Organizatori su za ovaj jubilej pripremili specijalno izdanje BURN STYLE takmičenje, koje će ostati zapamćeno po tome što će okupiti sve dosadašnje pobjednike sa ciljem borbe za titulu najboljeg style trika. 

 

Burn je za BiH pripremio nagradnu igru koja će sretnom dobitniku omogućiti putovanje za dvije osobe u Innsbruck na spomenuto svjetsko takmičenje uz VIP tretman. Nagradna igra traje do 10 Januara 2013 godine, a izvlačenje je 5 dana poslije u prostorijama Organizatora. Utješne nagrade, Nitro snowboard-ove, mogu dobiti četiri (4) osobe dok dodatnu utješnu nagradu iPhone 5 16 GB može dobiti samo jedna osoba. 

 

Potrebno je sakupiti dva (2) otvarača Burn Energy Drink-a pakovanja od pola (0.5L) litra, ubaciti u kovertu i poslati na adresu Coca-Cola Hellenic BH Mostarsko raskršće bb, 71240 Hadžići. Na koverti je potrebno naglasiti sljedeće podatke; 

·        ”burn te vodi u Innsbruck”, 

·        osobne podatke (Ime i prezime), 

·        kontakt telefon, 

·        grad i 

·        adresu prebivališta 

 

Učesnici mogu slati neograničen broj koverata, pod uvjetom da su sve poslane u skladu sa Službenim pravilima promocije. Svi dobitnici nagrada bit će obaviješteni putem telefona. Ukoliko ne bude moguće kontaktirati dobitnika nagrade u roku od 7 dana na osnovu broja telefona iskomuniciranog na koverti, dobitnik gubi nagradu, a obavještava se alternativni dobitnik u narednih 7 dana. 

 

Svi dobitnici nagrada će biti objavljeni na Facebook stranici  www.facebook/BurnEnergy

Dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na besplatnu Coca-Cola info liniju: 080 020 100 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.