Čampara: Ne odričemo se titule

Čampara: Ne odričemo se titule

M. Maksimović

Kapiten Tanga Mirko Čampara žali zbog konačnog rezultata sinoćnje utakmice protiv Zrinjskog u Mostaru (1:4). 

Tango je igrao otvoreno, stvorio je veliki broj prilika, a na kraju je doživio ubjedljiv poraz.

“Prikazali smo dobar futsal, a meč je opravdao epitet derbija. Krajnji rezultat je vjerovatno previsok s obzirom na dešavanja na terenu i veliki broj naših promašaja. Dva puta smo promašili prazan gol“, požalio se Čampara, koji je pohvalio domaćina koji je bio gostoljubiv.

“Ovo je smjernica za kompletan klupski bh. futsal. Pohvale su osim domaćina zaslužile i sudije. Zrinjski je bio bolji i zasluženo je pobijedio“, dodao je.

U narednom kolu Tango dočekuje tim Sofića.

“Imamo imperativ pobjede i ja se nadam da ćemo uspjeti u svom naumu. Potrebna nam je što veća bodovna zaliha za budućnost. Ne odričemo se naslova prvaka“, rekao je je Čampara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi