Carlsberg Snooker lige BiH ovog vikenda u Kiseljaku

Na rasporedu 4. kolo

Carlsberg Snooker lige BiH ovog vikenda u Kiseljaku

Piše: E. Čaušević Powered by:
Carlsberg Snooker Liga BiH ulazi u drugu polovinu takmičenja. U klubu „Cue Ball“ u Kiseljaku ovaj vikend će se igrati izvrsni mečevi četvrtog kola a neizvjesno je da li će doći do značajnijih izmjena na tabeli.

Što se tiče trenutnog prvoplasiranog igrača, Kristić Ivana, osvajača dva prethodna kola Carlsberg Snooker Lige BiH u Kiseljaku, on je osigurao svoje mjesto na državnom Maters turniru te će se boriti za titulu državnog prvaka. Klub „Cue Ball“ Kiseljak ima još jedno slobodno mjesto za završni državni Masters turnir a utrka će se voditi između prošlogodišnjeg finaliste prvog kola Mastersa Nedžada Emše, koje je odigrano u Bugoju u klubu „Desetka“ , također učesnika prošlogodišnjeg Mastersa Zorana Trogrlića, te Igora Antića i Olivera Grubešića.

Sjajne mečeve četvrtog kola Carlsberg snooker lige BiH u Kiseljaku možete pratiti u Cue Ball klubu kao i live putem službene Facebook stranice kluba.

Podsjećamo da će završni Masters turnir Snooker Lige BiH biti održan u Tuzli i Kiseljaku. Više info o Carlsberg Snooker Ligi BiH i o snookeru u BiH na oficijelnoj FB stranici Snooker Organizacija BiH te www.snooker.org.ba.