Ćatić: Bosna je šampion i to će uvijek biti

Bosna i Hercegovina uvijek u srcu

Ćatić: Bosna je šampion i to će uvijek biti

Felix Strum za Nijemce, za Bosance i Hercegovce Adnan Ćatić, večeras je u Stuttgartu u Porsche Areni nokautom savladao Darren Barker i tako povratio titulu u svoje vlasništvo i po četvrti put postao šampion svijeta. 

Jedan udarac na samom početku druge runde bio je koban za Engleza, a Ćatiću je očito itekako značila podrška velikog broja bh. navijača koji sje bio prisutan na ovome meču, pa se Ćatić prvo obratio prisutnim Bosancima i Hercegovcima.

"Prvo se obraćam vama, zato što ste mi vi najpreči. Bosna je šampion i to će uvijek biti", kazao je Ćatić dok su u ring ulazili Sejad Salihović i Vedad Ibišević, a potom se zahvalio i navijačima iz Engleske, te čestitao svom protivniku na konkretnoj borbi, a nije zaboravio ni domaću publiku u Porsche Areni.

"Zahvaljujem se svima koji su me noćas bodrili, hvala vam na podršci", rekao je Ćatić, a kada ga je pitala voditeljica programa šta je govorio na svom maternjem jeziku, ozbirom da se uvijek obraća na jezik iz zemlje svojih roditelja, Ćatić je ponovi na njemačkom isto ono što je rekao i na bosanskom, uz dodatak:

"Bosna je uvijek na prvom mjestu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.