Ćatić: Možda je ovo bila moja posljednja borba

Nakon poraza od Chudinova

Ćatić: Možda je ovo bila moja posljednja borba

Adnan Ćatić, njemački bokser bh. korijena, najavio je moguće povlačenje iz boksa nakon što u subotu nije uspio poraziti Fedora Chudinova.

Ruski borac je u borbi za WBA pojas slavio zahvaljujući podijeljenom odlukom sudija, a taj meč bi za Ćatića mogao biti posljednji u profesionalnoj karijeri. 

"Možda ću ponovo ući u ring, a možda je ovo bila i moja posljednja profesionalna borba", kazao je Ćatić za njemačke medije. 

Komentar na prošlosedmični poraz Ćatića dao je i njemački bokser Arthur Abraham.

"Žao mi je što je poražen i protiv njega se želim boriti što je prije moguće. Uvjeren sam da će se vratiti", riječi su Abrahama. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.