Čelična rukavica otišla u Banoviće

Čelična rukavica otišla u Banoviće

Teme:

Zenička Arena sinoć je bila domaćin 40. revije boksa pod nazivom "Čelična rukavica 2012".

Manifestacija je bila sastavljena od 11 borbi sa muzičkim programom Armina Muzaferije i Ane Damjanović, te plesne grupe Bounce crew.


Dodjeljena su razna priznanja, a ovaj događaj uveličalo je i prisustvo legende ovog sporta Marijana Beneša, kao drugih poznatih boksera iz bivše Jugoslavije kao što su Matija Kačar, Dževdet Peci i Mehmed Skomorac.

Učešće u ovoj manifestaciji uzeli su mnogobrojni bh. borci kao i gosti iz Kosova, Slovenije, Hrvatske, Njemačke, a oko 2500 gledalaca u Areni mogla je uživati u sjajnim borbama.

Ovogodišnji osvajač "Čelične rukavice" je Ermin Avdić iz Banovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti