Čeprkalo: Dat ću sve od sebe u petak

Bh. plivač iz Ria za SportSport.ba

Čeprkalo: Dat ću sve od sebe u petak

D. Vejo

Olimpijske igre u punom su jeku, a svoj nastup na istim s nestrpljenjem iščekuje banjalučki plivač Mihajlo Čeprkalo.

Ovaj 17-godišnji plivač, ostvario je ono o čemu mnogi sanjaju, a to je plasman na OI. Svojim trudom i radom u ranoj dobi stat će rame uz rame sa najvećim imenima ovog sporta. Trka je za nekoliko dana, a o prvim usticima te uslovima u dalekom Brazilu, pričao je upravo mladi plivač.

"Za sada sve je super. Odradili smo već nekoliko treninga, uslovi su dobri. Nadam se da će sve biti dobro prije početka trke. Konkurencija je baš jaka ali bez obzira na to, ja ću otplivati svoju trku pa šta bude", rekao je za SportSport.ba bh. plivač, Mihajlo Čeprkalo.

Čeprkalo se takmiči u disciplini 1.500 metara slobodnim stilom, a na svoje borilište on odlazi u petak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi