Čeprkalo: Najveći utisak ostavilo je otvaranje i trka

Bh. plivač nakon Rija za SportSport.ba

Čeprkalo: Najveći utisak ostavilo je otvaranje i trka

D. Vejo

Mihajlo Čeprkalo i Saša Čađo juče su stigli u svoju rodnu Banja Luku.

Iako je kvalifikacionu trku završio kao drugi, te se nije uspio plasirati u finale, Čeprkalo je napravio sjajan rezultat kao najmlađi olimpijac sa samo 17 godina. Svoje prve utiske nakon dolaska u Republiku Srpsku, ispričao je upravo on.

"Utisci su se slegli. Sad imam dva dana odmora a onda nastavljam sa treniranjem. Večeras je doček nas Banjalučana. U sjećanju iz Rija ostaje mi samo otvaranje OI, kada je plamen unešen na terren. Nakon toga, najveći utisak ostavila je sama trka u kojoj sam i više nego uživao i na kraju dobro otplivao", rekao je za SportSport.ba bh. plivač, Mihajlo Čeprkalo.

Talenat posjeduje, ostalo je da naporno radi i trenira kako bi danas sutra bio veliko ime ovoga sporta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi