Čeprkalo: Ovo je godina za pamćenje

Bh. plivač sumirao ovogodišnje utiske

Čeprkalo: Ovo je godina za pamćenje

D. Vejo

Bh. plivač i olimpijac, Banjalučanin Mihajlo Čeprkalo sa svojih 17 godina ostvario je dječački san.

On je na OI u Riju, završio kao drugoplasirani takmičar u kvalifikacijam u disciplini na 1500 metara slobodnim stilom. Svakako veliki uspjeh za mladog bosanskohercegovačkog plivača, pred kojim je svijetla budućnost. Godinu na izmaku, neće nikad zaboraviti.

"Ovo je najbolja godina u mojoj karijeri. Prezadovoljan sam kako se sve odvilo i završilo. Sam odlazak u Rio bio je uspjeh, a završiti kao drugi u kvalifikacijama, to je meni ispunilo srce. To će mi zauvijek ostati u sjećanju", rekao je mladi i talentovani plivač, Mihajlo Čeprkalo.

Banjalučki sportista, povredu ramena vuče još od početka kalendarske godine, te se nada kako će ista u potpunosti biti sanirana do narednih izazova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi