Childress: Čekaćemo Favrea cijelo ljeto

NFL vijesti

Childress: Čekaćemo Favrea cijelo ljeto

Trener Minnesota Vikingsa, Brad Childress izjavio je za ESPN da će čekati Bretta Favrea cijelo ljeto ako treba, samo da iskusni QB pristane na još jednu sezonu.

40-godišnji Favre je na kraju sezone rekao kako nema namjeru više igrati, ali se u Minnesoti nadaju da će promijeniti svoje mišljenje kao i prošlog ljeta.

Favre je na kraju prošlog ljeta i završene se zone u Jetsima izjavio kako se povlači it aktivnog igranja, ali je samo dva dana prije početka pripreminih utakmica pristupio Minnesoti i odigrao odličnu sezonu, nakon koje je objavio definitivni kraj.

Brad Childress je svjestan da će mu biti teško igrati bez jednog od najboljih dodavača u historiji NFL-a i nada se kako će Favre ostati i sljedećeu sezonu, makar ne trenirao s ostatkom ekipe cijelo ljeto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.