Chris Johnson veliko pojačanje za Jetse

Chris Johnson veliko pojačanje za Jetse

Jedan od najboljih igrača lige Chris Johnson dogovorio je dvogodišnji ugovor d New York Jetsima.

Dosadašnji WR Tennessee Titansa dogovoio je dvogodišnji ugovor vrijedan 9 miliona dolara, a njegovim dolaskom momčad Jetsa postaje legitiman kandidat za Super Bowl.

"Oduvijek sam bio veliki fan Jetsa. Osjećam da sam napravio pravi potez dolaskom ovdje", rekao je nakon potpisa ugovora Chris Johnson.

Johnson je u Titansima postao najdominantniji wide reciever NFL-a, ali klub iz Tennesseeja više nije mogao plaćati njegov 53,5 miliona dolara vrijedan ugoor, dok je Johnson želio otići u klub koji ima šamionske ambicije.

Chris Johnson je u svih šest sezona u Titansima imao najmanje 1000 osvojenih yardi što je apsolutni rekord NFL-a svih vremena. Sezona iz snova bila je ona 2009. kada je imao čak 2006 osvojenih yardi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.