Conor McGregor nokautiran tokom sparinga
Foto: Instagram

Tvrdi bivši svjetski bokserski prvak Jessie Vargas

Conor McGregor nokautiran tokom sparinga

Conor McGregor se trenutno priprema za "meč stoljeća" protiv američkog boksera Floyda Mayweathera, a irski MMA borac je, navodno, tokom svojih priprema nokautiran na sparingu.

Bivši svjetski bokserski šampion Jessie Vargas je u intervjuu za Villainfy otkrio da je McGregora tokom sparinga nokautirao MMA borac iz Essexa Bradley Wheeler.

"Čuo sam da su doveli Bradleyja Wheelera, ali ga je on nokautirao", prokomentarisao je Vargas McGregorove pripreme, te nastavio:

"Radujem se Floydovoj pobjedi nokautom u šestoj ili sedmoj rundi. Nemam nikakve sumnje u to. Čak želim uložiti nešto novca na njegovu pobjedu. To je njegova pobjeda 99%."

I južnoafrički bokser Chris van Heerden tvrdi da je prošlog mjeseca sparingovao šest rundi sa McGregorom, te ističe da nije impresioniran njegovim bokserskim vještinama.

Podsjetimo, "borba stoljeća" je zakazana za 26. august, a trebala bi se održati u T-Mobile Areni u Las Vegasu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi