Conor McGregor ostao bez 10 miliona dolara

Skupo ga koštalo nadmudrivanje sa UFC-om

Conor McGregor ostao bez 10 miliona dolara

Conor McGregor neće nastupiti na UFC-u 200, zbog čega će najveća svjetska organizacija ostati bez ogromnog priliva novca, ali isto tako posljedice svog ponašanja snosiće i sam prvak pero lake kategorije.

Irski borac prema nekim izjavama ostao je bez 10 miliona dolara, koliko je navodno UFC bio spreman da mu izdvoji za jubilarni event.

Jedan od najpoznatijih sudija unutar UFC-a John McCarthy otkrio je pojedinosti koje je doznao od vlasnika ove organizacije.

"Pričao sam sa Lorenzom Fertittom. Rekao mi je: Nisam nikada pomislio da ću imati problema sa Conorom, pogotovo nakon što sam mu garantovao 10 miliona dolara", rekao je McCarthy, te dodao:

"Mislim da je McGregor dosta izgubio. Toliki novac neće dobiti idući put, jer to neće biti UFC 200".

Bilo kako bilo, McGregor je ostao bez nastupa na UFC-u 200, pa će tako Daniel Cormier i Jon Jones predvodiiti sprektakl u Las Vegasu. Na popisu su se našle i borbe između Caina Velasqueza i Travisa Brownea, odnosno Jose Alda i Frankieja Edgara.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi