Contador: Ono što je Armstrong rekao nije nikoga iznenadilo

Španac o Lanceu Armstrongu

Contador: Ono što je Armstrong rekao nije nikoga iznenadilo

Pobjednik na dvije utrke Tour De Francea Alberto Contador, koji je i sam bio predmet istrage anti-doping fedarcije rekao je kako Armstrongovo priznanje nikoga nije iznenadilo.

Contador je i sam bio umješan u doping aferu, a titula iz 2010. godine mu je oduzeta nakon korištenja nedozvoljene supstance, klenbuterola. "Armstrongov priznanje je bilo zaista teško za samu sliku biciklizma, ali ja želim izvući pouke iz istog", rekao je Contador. 

 

Armstrong je doživotno suspendovan, a oduzete su mu sve pobjede na Toure De Franceu. Contador je nakon intervjua Armstronga rekao kako nikoga nije iznenadilo to što je on rekao. "Znam da se mnogo priča o tom intervjuu, ali to što je on rekao nije nikoga iznenadilo", riječi su Španca. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.