Cro Cop dolazi u Sarajevo

Slavni hrvatski borac će posjetiti festival

Cro Cop dolazi u Sarajevo

Mirko Filipović, u svijetu poznatiji kao Cro Cop, najavio je svoj dolazak u Sarajevo već u avgustu.

Cro Cop će se u glavnom gradu naše države pojaviti na otvorenju dvadesetog po redu Sarajevo Film Festivala, 15. avgusta i sigurno je da će posjeta legendarnog borca izazvati veliku pažnju njegovih brojnih fanova u Sarajevu. 

Nije Mirko Filipović jedino poznato sportsko ime koje će boraviti u našem glavnom gradu za vrijeme festivala. Proslavljeni hrvatski košarkaš Dino Rađa i ove godine je najavio svoj dolazak na SFF, a nekadašnji NBA igrač će se u Sarajevu zadržati četiri dana, tačnije od 20. do 24. augusta.

Festival će posjetiti i još brojna poznata lica iz svijeta sporta, a među njima je i vlasnik Atlantic Grupe i košarkaškog kluba Cedevite, Emil Tedeschi.

Sarajevo Film Festival, koji predstavlja najznačajniji događaj u Sarajevu za vrijeme ljetnog perioda, održat će se od 15. do 23. augusta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.