Cro Cop: Hvala vam svima, pobjedu poklanjam sinu Ivanu

Filipović nakon pobjede

Cro Cop: Hvala vam svima, pobjedu poklanjam sinu Ivanu

Hrvatski borac Mirko Filipović pobijedio je u finalu Rizinovog Grand Prixa Iranca Amira Aliakbarija te je osovjio šampionski pojas.

Legendarni Cro Cop je nakon meča poručio da je veoma sretan te da su ovo bile možda i najteže pripreme u njegovoj karijeri. Također, poručio je da pobjedu i pojas poklanja sinu Ivanu.

"Hvala vam na velikoj podršci u sve tri borbe, ne mogu opisati koliko sam sretan. Došao sam s mnogo povreda, ali na kraju dana pojas je tu. Pripreme su mi bile teške, možda i najteže u karijeri. Hvala mojim prijateljima bez kojih ovo ne bi bilo moguće. Ovo je posebna večer za mene, 10 godina nakon što sam ovdje osvojio PRIDE-ov Grand Prix, puno je emocija, puno mi toga prolazi kroz glavu. Hvala vam. Hvala svima koji su mi dali podršku u Hrvatskoj. Veliki pozdrav mom Ivanu kojem želim posvetiti ovaj pojas. To je moja sreća i moj ponos. Filip je još premali da razumije što mu tata radi, Ivan to razumije i zato mu posvećujem ovaj pojas", rekao je Mirko nakon meča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi