Cro Cop jedva čeka da ga nađe jer mu ja hakovao profil

Jadan on

Cro Cop jedva čeka da ga nađe jer mu ja hakovao profil

E. Škorić

Hrvatski borac Mirko Filipović imao je problema posljednjih dana jer je njegov Facebook profil hakovan.

Nekoliko dana je Mirko izbivao s Facebooka, pošto mu je profil na ovoj društvenoj mreži bio hakovan. 

"Dragi prijatelji, dobro veče. Dobio sam svoj profil nazad. Zahvaljujem se Facebook timu koji su to omogućili. Netko mi je hakirao profil prije tri-četiri sedmice. Morao sam to prijaviti policiji. Htio sam se zaštiti u slučaju nekih objava. Obrisano mi je oko 4000 prijatelja, ja nisam nikog obrisao. To je napravila osoba koja je to hakirala, neki magarac kojem je očito bilo dosadno", poručio je Cro Cop.

Kaže kako mu je potom ista osoba na engleskom jeziku zatražila otkupninu, te da je na njegov profil bio logovan pod nekim arapskim imenom. On, ipak, tvrdi da je to napravio neko iz Hrvatske i da mu je "jadna majka" ako ga pronađe. 

Pa definitivno je za tu osobu bolje da nikada ne upozna Mirka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi