Cro Cop: Kladionice, kome sad dajete prednost?

Hrvatski borac oglasio se nakon osvojenog turnira

Cro Cop: Kladionice, kome sad dajete prednost?

D. Vejo

Hrvatski borac Mirko Filipović prema mišljenju mnogih, bio je blagi autsajder na minulom Rizinovom Grand Prix turniru u Japanu.

Razlog zbog koga je kod mnogih ljubitelja borilačkih sportova nosio takav epitet jesu njegove godine. Smatrali su kako čovjek koji je ušao u petu deceniju nema više šta da traži u ringu, a onda im je on dokazao suprotno.

Upravo u 42. godini života, popularni Cro Cop stigao je do pojasa, nakon što je u finalnoj borbi savladao Iranca Amira Aliakbarija. Kladionice i publika koji mu nisu vjerovali, sada imaju nešto drugačiju sliku hrvatskog borca.

"Ne razumijem. Otpisali su me odmah na startu turnira. Ne znam zbog čega, ako ništa bar zbog karijere koju imam iza sebe. Ali eto, dokazao sam suprotno. Nadam se da mi sada vjeruju i vide koliko mogu", isitče Filipović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi