Cro Cop: Ova pobjeda je za sve koji su vjerovali u mene

Hrvatski borac nakon pobjede

Cro Cop: Ova pobjeda je za sve koji su vjerovali u mene

D. Vejo

Hrvatski borac Mirko Filipović nakon što je danas u četvrtfinalu Rizonovog Grand Prix turnira pobjedio američkog borca Muhammeda Lawala, dokazao je svim kritičarima kako se i u petoj deceniji nalazi u više nego zavidnoj formi.

Amerikanca je nokautirao u drugoj rundi, a nakon toga se u maniru velikih boraca zahvalio protivniku na dobroj borbi, te i svojoj porodici koja je u njega vjerovala kada mnogi nisu.

"Ovo je bila velika pobjeda za mene. Hvala mojoj porodici na podršci, mojim sinovima i supruzi. Hvala svima koji su bili uz mene. Ovo je za vas", izjavio je nakon meča Mirko Filipović.

Cro Cop još jedan je od dokaza kako godine nisu važne, već želja i volja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi