Cro Cop potvrdio: Vraćam se u UFC!

Na oduševljenje svih fanova

Cro Cop potvrdio: Vraćam se u UFC!

Sada je i zvanično: Mirko Filipović Cro Cop vratit će se u UFC i to s jednim ciljem.

Njegova najveća želja jeste da se revanšira nekim borcima i da nakon toga mirno okonča karijeru.

Hrvatski mediji danas su pisali o povratku sjajnog borca u UFC a da je sve to bila istina potvrdio je i sam Filipović na svojoj oficijelnoj web stranici.

"Dragi prijatelji, informacije koje se pojavljuju na raznim portalima oko mog povratka u UFC su točne! Prvu borbu ću imati u travnju! Hvala svima na podršci!", započeo je Cro Cop svoje obraćanje javnosti putem svoje stranice i nastavio:

"Postoje neke borbe koje bi zaista volio odraditi prije završetka karijere, riječ je o nekim revanšima koje želim više nego išta, bez obzira da li ću pobijediti ili ne, spremit ću se maksimalno i dati zaista sve od sebe, hvala UFC-u što mi je ispunio želju i što će mi to omogućiti!"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.