Ćuk: Nedostaje nam još zlato na Olimpijadi

Vaterpolista Srbije za SportSport.ba

Ćuk: Nedostaje nam još zlato na Olimpijadi

D. Vejo

Miloš Ćuk živi san. Sa vaterpolo reprezentacijom Srbije redao je uspjehe. Ovaj krilni igrač osvojio je mnogo medalja. Okitio se zlatom i na Evropskom ali i na Svjetskom prvenstvu, nedostaje još medalja sa Olimpijiskih igara.

Priliku da istu osvoji imat će ove godine, kada Delfini idu na Olimpijske igre u Rio de Janeiro. O ambicijama pred ovaj globalni sportski događaj, pričao je upravo vaterpolista.

"Nedostaje nam još medalja sa olimpijade. Do sada smo osvojili Evropsko i Svjetsko prvenstvo ali tu je i titula u Svjetskog ligi, gdje je i ove godine pretendiramo na prvo mjesto kao i do sada", rekao je za SportSport.ba vaterpolista Srbije, Miloš Ćuk.

On se osvrnuo i na sutrašnji meč protiv Crne Gore.

"Igramo sa veoma jakom ekipom. Naravno očekujemo pobjedu i usmjereni smo ka tome. Prvi smo u grupi B i tako želimo da ostane", zaključuje reprezentativac Srbije.

Meč između Srbije i Crne Gore igra se sutra od 19 sati na GOB-u u Banjaluci. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi