Damir Beljo priprema se za povratak u ring početkom februara

Povratak nakon saobraćajne nesreće

Damir Beljo priprema se za povratak u ring početkom februara

Naš najbolji bokser Damir Beljo, koji je usljed povrede nakon saobraćajne nesreće morao odustati od borbe za titulu svjetskog prvaka u WBO verziji, na svom Facebook profilu najavio je novi meč početkom februara. 

Pripreme za njega počeo je već u ovoj sedmici.

- Prošla su skoro 3 i pol mjeseca od saobraćajne nezgode, noga još nije kako treba i počinjem se bojati dobrog osjećaja kad sam kući sa suprugom i sinom i kad imam vremena za porodicu i, naravno, kad me ne tuku po glavi. Taj osjećaj je odličan, ali ga moram opet gurnut od sebe i vratit se degeneku, znoju, umoru i svemu "lošem" jer nisam završio ono što sam sebi zacrtao!", napisao je Beljo. 

Također, zahvalio se svima koji ga bodre i podržavaju kroz njegov sportski put.

- Pripreme startaju već od ove sedmice, jer već početkom februara očekujem povratak u ring, tako da veliko hvala BH Telekomu koji će jednim djelom učestvovati u finansiranju tih priprema. Naravno, hvala i mojim dosadašnjim sponzorima koji su me pratili od početka i to nikad ne smijem zaboraviti. Prvenstveno mislim na Euroherc, Sik, Antonio commerc, Marascino bar... Hvala svim fanovima koji me bodre preko Facebook i Instagram stranice! Moram se vratiti još jači i da spreman dočekam meč za svjetski naslov, te da ponosno promoviram sebe i zemlju iz koje dolazim!, napisao je Damir.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti