Damir Beljo se vraća u ring

Povratak 11. februara u Dusseldorfu

Damir Beljo se vraća u ring

Damir Beljo, jedan od naših najboljih boksera, vrši završne pripreme za povratak u ring i meč koji ga 11. februara očekuje u njemačkom Dusseldorfu.

"Za povratnički meč protivnik ne bi trebao biti nikakva opasnost, ali ipak ne želim nikoga potcijeniti i morat ću oprezno ući u meč i, ako Bog da, donijeti novu pobjedu. O daljim planovima sad ne bih pričao, prvo moramo ovo završiti", napisao je Beljo na svojoj Facebook stranici te je dodao:

"Također, moram napomenuti da je Dalibor Ban napustio naš tim jer se vraća nogometnim vodama. Ušao je u suvlasništvo jednog kluba na Malti i želimo mu sav božiji blagoslov i uspjeh. Ostali smo prijatelji i u odličnim odnosima, on nas i dalje bodri. Eto narode, idemo prvo da razbijemo Rumuna!", kazao je naš odlični bokser.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi