Dani srca okupljaju mlade sportiste

Dani srca okupljaju mlade sportiste

Povodom Svjetskog dana srca, Sportski savez Grada Mostara u saradnji s Udruženjem kardiologa HNK provodi kampanju Dani srca, kojom se, već sedmu godinu za redom, nastoje promovisati zdravi stilovi života.

Tim povodom organizatori žele uključiti što veći broj mladih, sportista i ostalih građana Mostara u niz sportsko-rekreativnih aktivnosti.

U okviru programa Dani srca koji traje od 26. septembra do 2. oktobra, Sportski savez Grada Mostara organizovat će kros za sve učesnike osnovnih i srednjih škola Mostara, te studente.

Cjelokupan program Dani srca biti će predstavljen u ponedjeljak, s početkom od 13 sati na konferenciji za novinare u Sportskom savezu Grada Mostara, koju će predvoditi kardiolog doktor Emir Fazlibegović .

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi