DasWeltAuto- Novi brend na bh tržištu

Kompanija Porsche BH d.o.o.

DasWeltAuto- Novi brend na bh tržištu

Sponzorski tekst

Kompanija Porsche BH d.o.o., ovlašteni uvoznik automobila VW grupacije, nedavno je na tržište Bosne i Hercegovine lansirala novi brend pod imenom Das WeltAuto.

Das WeltAuto je poznati međunarodni brend, član Volkswagen AG koncerna, koji je utemeljen 1993.godine, a čija je osnovna djelatnost poslovanje sa rabljenim vozilima. Osim na evropskim tržištima, DasWeltAuto je prisutan i na drugim tržištima širom svijeta, počev od Kine, Australije, Singapura, Indije, Rusije, pa do SAD-a, ali i u mnogim drugim manjim zemljama.

Globalni uspjeh brenda DasWeltAuto zasnovan je na sigurnosti, povjerenju, pouzdanosti i transparentnosti. Vozila koja su u ponudi DasWeltAuto, detaljno su provjerena i tehnički potpuno ispravna, te raspolažu garancijom, tako da kupci mogu biti sigurni u pouzdanost svojih vozila.   

U Bosni i Hercegovini su aktivnosti vezane za uvođenje brenda Das WeltAuto otpočele početkom 2017. godine. 

Porsche BH d.o.o. Sarajevo je prvi ovlašteni trgovac certificiranim rabljenim vozilima, koji je od aprila ove godine operativan sa podružnicom na adresi Džemala Bijedića 175 u Sarajevu. 

Početkom augusta,  DasWeltAuto je postao bogatiji za još dva ovlaštena trgovca rabljenim automobilima - Nipex d.o.o.Tuzla i Autorad d.o.o. Brčko, a do kraja 2017.godine planirano je proširenje mreže i na ostale veće gradove u Bosni i Hercegovini, pa će se tako već tokom tekućeg mjeseca ovlašteni trgovci Apolo d.o.o. Mostar i Autokomerc V.S. Banja Luka  također pridružiti mreži ovlaštenih trgovaca Das WeltAuto.

Dodatne informacije i ponudu vozila potražite na našoj web stranici www.dasweltauto.ba .

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi