Dejan Mileusnić prvi u Novom mestu

Nastupio pod temperaturom

Dejan Mileusnić prvi u Novom mestu

Dž. Mrakić

Najbolji bosanskohercegovački bacač koplja Dejan Mileusnić osvojio je prvo mjesto na 26.međunarodnom mitingu u Novom mestu.

Državni rekorder Bosne i Hercegovine u Sloveniju je otputovao sa stomačnim problemima i pod povišenom temperaturom, međutim uprkos problemima na kraju se popeo na pobjedničko postolje sa hicem 75.80.

Mileusnić je iza sebe ostavio Matiju Kranjca (75.27), Slovenca koji je na prošle godine na Evropskom prvenstvu završio na visokom osmom mjestu, a treće mjesto zauzeo je Slovak Maximilian Slezak (64.66).

Inače, naš atletičar pobjednički hitac izbacio je u drugoj seriji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.