Delalić: Odradili smo ono zbog čega smo došli u London

Kapiten zlatnih momaka

Delalić: Odradili smo ono zbog čega smo došli u London

A. Haznadarević

Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci Sabahudin Delalić je istakao da se nada da su on i njegovi saigrači donijeli barem malo sreće građanima BiH, te je najavio sljedeći izazov naših zlatnih momaka.

"Presretni smo i odradili smo ono zbog čega smo došli ovdje. Obećali smo  finale i to je bilo zlata vrijedno, a onda smo dodali još malo napora i osvojili zlatnu medalju", kazao je kapiten najuspješnije bh. selekcije, dodavši:

 

"Nadam se da smo barem malo obradovali građane Bosne i Hercegovine i nadam se da ćemo nastaviti ovako".

 

Sljedeći izazov - odbrana titule prvaka Evrope

 

"Odbrana titule evropskog prvaka nam je sljedeći izazov. Od 1999. godine smo na tronu Evrope i mislim da ćemo nastaviti tako", zaključio je kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine, osvajača paraolimpijskog zlata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.