Delfini pokupili sve nagrade u 2016. godini

OKS izabrao

Delfini pokupili sve nagrade u 2016. godini

D. Vejo

Sva priznanja za sportska postignuća u 2016. godini otišla su u ruke Vaterpolo reprezentacije Srbije.

Olimpijski komitet Srbije proglasio je najbolje pojedince i timove u godini na izmaku, a najviše priznanja dobili su Delfini koji imaju godinu za pamćenje.

Evropski prvaci, osvajači Svejtske lige i zlata na minulim OI u Rio de Janeiru za ovu godinu, svakako su zasluženo proglašeni za najbolje.

U kategoriji najbolji trener, prvim mjestom se okitio Dejan Savić, zatim novopečeni kapiten Delfina Filip Filipović proglašen je za najboljeg sportistu dok je vaterpolista Nikola Jakšić izabran za najboljeg mladog sportistu. A priznanje najboljeg tima, ponijeli su upravo Defini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi