Delfinima bronza u Podgorici
Srbija osvojila bronzu

Svjetska liga u vaterpolu

Delfinima bronza u Podgorici

Vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je treće mjesto na završnom turniru Svjetske lige u vaterpolu koji se održava u Podgorici. U borbi za bronzano odličje Srbija je teže nego što se očekivalo nadigrala sastav SAD-a sa 9:7.

Izabranici selektora Udovičića imali su dosta muke u duelu sa srebrenim iz Pekinga, ali su na kraju ipak zasluženo slavili, a veliku podršku imali su sa tribina bazena u Podgorici.

Ovo je Srbiji prvo treće mjesto nakon dvije uzastopne titule Svjetske lige, a interesantno je da je nekadašnja zajednička država Srbija i Crna Gora (SCG) takođe dva puta osvajala naslov.

U borbi za prvo mjesto igraju aktuelni evropski i svjetski prvaci, vaterpolisti Crne Gore i Hrvatske.
dmetanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.