Derrick Lewis nokautirao Travisa Brownea

Crna zvijer demolirala rivala

Derrick Lewis nokautirao Travisa Brownea

M. Šljivak

UFC Fight Night u Kanadi donio je obračun teškaša Derricka Lewisa i Travisa Brownea, a na kraju je Lewis slavio pobjedom nokautom u drugoj rundi.

Još jedno fantastično izdanje je imao Lewis koji je tako pokazao da bi uskoro mogao napati i titulu teške kategorije. Browne je bio nemoćan, te je nokautiran u drugoj rundi nakon serije teških udaraca koje mu je Lewis uputio.

Nije Browneu bilo spasa i sudija je prekinuo meč u trećoj minuti druge runde.

Pobjedom nad Browneom, Crna zvijer je stigla do šeste uzastopne pobjede u UFC-u i sigurno je da bismo ga uskoro mogli gledati i u jačim mečevima, pa i u onim za titulu teške kategorije.

S druge strane ovo je Browneu treći uzastopni poraz od čegapeti u posljednjih sedam borbi.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi