Deset medalja za bh. džudiste
Dea Miletić osvojila bronzanu medalju

Završen «Sarajevo Open»

Deset medalja za bh. džudiste

Judo reprezentacija BiH ostvarila je veliki uspjeh na «Evropskom judo kupu - Sarajevo Open» koji je održan u KSC Ilidža.

Našim takmičarima pripalo je čak deset medalja od čega su po dva zlata i srebra te šest bronzanih medalja.

Najsjajnija odličja pripala su Eldinu Lukaču koji je pobijedio u kategoriji do 90 kg, te Larisi Cerić koja je bila najbolja do 78 kg. Srebrene medalje osvojile su Dejana Komljenović i Arijana Čamo, dok su bronzane medalje pripale Aldinu Lukaču, Mirzi Hasanbegoviću, Draženu Subotiću, Nermini Ćosićkić, Dei Miletić i Selmi Sejdinović.
Na kupu Sarajevo Open učestvovale su reprezentacije Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore, Francuske, Belgije, Norveške, Švedske, Švajcarske, Albanije, Mađarske, Kanade i BiH, kao domaćina.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.