Deseta pobjeda Gačanki

Premijer liga za odbojkašice

Deseta pobjeda Gačanki

E. Škorić

Odigrano je 10. kolo Premijer lige za odbojkašice u kojem nije bilo iznenađenja. 

Četiri  vodeće ekipe - Gacko, Jedinstvo, Kula Gradačac i Bl Voley, upisale su očekivane pobjede. 

Liderski sastav  iz Gacka nastavlja teror, upisale su maksimalnu pobjedu, desetu za redom, a nove žrtve bile su "uljarke" iz Modriče. 

Kula Gradačac je gostovala je u Tuzli i nije imala većih problema. Slavili su sa  3:1.  Maksimalnim rezultatom šampionski sastav brčanskog  Jedinstva savladalo je  Bihać Preminger, dok je i Bl Voley pred svojim navijačima indetično slavilo protiv Dervente , a  u Kalesiji Radnik je maksimalno bio bolji od "fenjerašica" Bosne.

Na tronu tabele su "gatačke tigrice" sa  30, bodova, a prate Jedinstvo 27. Kula Gradačac 24, Bl Voley 21, Modriča 24, Radnik 11, Derventa 9, Sloboda 7, Bihać 4 i Bosna sa  3 boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.