Deveta uzastopna pobjeda za uspješan kraj godine

Odbojkaši Kaknja porazili i Radnik

Deveta uzastopna pobjeda za uspješan kraj godine

D. Kurbegović

U posljednjoj ovogodišnjoj utakmici odbojkaši Kaknja sinoć su u Sportskoj dvorani Kakanj dočekali ekipu Radnika iz Bijeljine, jednog od konkurenata za vrh tabele i jedinu ekipu koja im je nanijela poraz u ovoj sezoni.

Kakanjci su loše ušli u utakmicu. Nervoza i na momente neorganizovana igra rezultirala je gubitkom prvog seta koji je Radnik dobio rezultatom 20:25.

Ipak, u drugom setu preporod u igri domaćina i sigurnih 25:19. Bez većih problema Kakanjci su priveli kraju i naredna dva seta rezultatima 25:17 i 25:15 i upisali veoma važnu pobjedu u borbi za sami vrh tabele.

Dobri rezultati i pozitivna atmosfera u i oko kluba odrazili su se i na posjetu, pa su Kakanjci sinoć imali podršku oko 300 navijača čiji broj se iz kola u kolo povećava.

Brčanska Mladost izgubila je jedan bod u Gackom, slavivši protiv domaće ekipe sa 2:3, tako da je razlika između prvoplasirane i drugoplasirane ekipe sada samo jedan bod. Mladost je prva s 29, a Kakanj 78 drugi s 28 bodova iz 11 kola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi