Dobitnici su preuzeli svoju nagradu
Dobitnik Taljanović Kenan je preuzeo svoju nagradu

UniCredit banka poklanja 

Dobitnici su preuzeli svoju nagradu

Sponzorski tekst

U nagradnom kvizu UniCredit banke „Navijaj za m-ba“, u okviru koje su klijenti mogli osvojiti vrijedne nagrade poput UEFA Champions League lopti, izvučeno je 12 dobitnika koji su svoju loptu mogli preuzeti u prostorijama portala SportSport.ba.

Na nagradno pitanje Putem m-ba usluge možete provjeravati stanja i promete:

a) Samo vlasničkih računa

b) Po svim vlasničkim računima i računima po kojima ste ovlašteni

c) Samo računa po kojima ste ovlašteni?

»tačan odgovor: Putem m-ba usluge možete provjeravati stanja i promete svih vlasničkih računa i računa po kojima ste ovlašteni.» između ostalih učesnika dao je Kenan Taljanović koji je imao najviše sreće u izvlačenju i on je svoju nagradu preuzeo u prostorijama portala SportSport.ba.

Dobitnik Elvir Dreca je preuzeo svoju nagradu.

Više informacija o prednostima korištenja mobilnog bankarstva i pogodnostima koje vam nudi UniCredit banka potražite na https://www.unicredit.ba, poslovnicama UniCredit Bank, putem besplatnog info telefona 080 081 051 ili info adrese: [email protected].

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije