Dočekali smo i to: Bolt se okušao u skoku u dalj

Ima potencijala

Dočekali smo i to: Bolt se okušao u skoku u dalj

E. Čaušević

Najbolji atletičar na svijetu Usain Bolt najavio je kraj svoje karijere nakon Svjetskog prvenstva koje se održava u Londonu u avgustu.

Jamajčanin je prije nekoliko dana učestovovao na takmičenju u Ostravi, a prije utrke na 100 metara odlučio se okušati u skoku u dalj. Mnogi su godinama špekulisali da je ovao disciplina kao stvorena za Bolta zbog njegove brzine.

U samom finišu karijere Bolt je odlučio da sam otkrije da li je skok u dalj možda novi izazov da se još malo zadrži na sceni. Iako nije baš oduševio, pokazao je da ima veliki potencijal da počne vladati i u skoku u dalj.


Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi