"Dođi u ring, namlati me i zaradi nešto novca"

Floyd poručio Conoru

"Dođi u ring, namlati me i zaradi nešto novca"

M. Šljivak

Nekadašnji bokserski šampion Floyd Mayweather (40) ponovo izaziva MMA borca Conora McGregora (28) na obračun.

Već dugo se spominje mogući duel ovog dvojca. McGregor međutim nema boksersku licencu u Nevadi to za sada koči njihov duel, ali je i UFC protiv održavanja ovakve borbe.

Međutim, oba borca su spremna za ovaj spektakl, a Mayweather je ponovo na zanimljiv način prozvao Irca.

"Razlika između njega i mene je što se on mora boriti. Da sam na njegovom mjestu, stao bih u ring protiv Floyda Mayweathera da me namlati i da zaradim neku lovu dok sam još na vrhu UFC-a", rekao je samouvjereni Mayweather, te je dodao:

"Govori mi da sam pičkica, da sam kukavica i da ga se bojim. Tako je govorilo i 49 drugih boraca i svi su isto prošli. Ako želi da se bori, dogovorićemo meč", istakao je popularni Money.

Ipak, većinu novca od eventualne borbe koja bi okrenula i do milijardu dolara, Mayweather bi želio za sebe.

"Ne možeš tražiti više novca nego što vrijediš. Ma, daću mu deset miliona dolara ako vrijedi pet miliona. Neka otvori Forbes i pogleda koliko vrijedi", istakao je Floyd.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi