Dva kombija za OKI Fantome

Dva kombija za OKI Fantome

M. Skaka

Na današnjoj press konferenciji OKI Fantoma na kojoj su uručeni ključevi za dva kombija, koja su dobili od ITF-a, obratili su se direktor ITF-a Dorjan Maršić, te trener Fantoma Ševko Nuhanović i predsjednik Ismet Godinjak.

Osim svečanog uručenja ključeva govorilo se i o program realizacije projekta zaštite od mina, kao i nagradama koje su Fantomi dobili u ovoj godini. Naročito su ponosni na svjetsku nagradu “Survivors”, koju uručuje koju dodjeljuje Marshall Legacy Institute (MLI), a nagrada je uručena direktoru fantoma Mirsadu Mirojeviću  4. oktobra u Washingtonu.

"ITF je upoznat s radom Fantoma i smatramo, naročito nakon što ih je spomenula generalna sekretarka Amerike Hilari Klinton, da ne postoji neko na svijetu da ne zna za njih i njihov predn rad. Nadamo se da će im ova vozila olakšati način rada, te da će ih koristiti u prave svrhe i snjima provoditi program zaštite od mina." rekao je direktor ITF-a Dorjan Maršić.

"Mi smo jesenji prvaci i svakako da će namova vozila omogućiti da što uspješnije završimo ovu sezonu i osvojimo titulu prvaka BiH, jer svako drugo mjesto za nas je neuspjeh, pa čak i kada smo drugi u Evropi." istakao je trener Ševko Nuhanović

"Moram da kažem das mo izuzetno sretni što ljudi prepoznaju naš rad. Nažalos, nekada mi se čini da nas više cijene u drugim zemljama nego u BiH, ali mi ćemo i dalje raditi na našim projektima. Svakako da smo ponosni na nagradu MLI “Survivors” i hvala ITF-u na vozilima, jer su nam bila prijeko potrebna." riječi su Ismeta Godinjaka, predsjednika kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.