Džeko: Bravo za košarkaše, bravo za odbojkaše!

Džeko: Bravo za košarkaše, bravo za odbojkaše!

Ovih dana sport u Bosni i Hercegovini diše punim plućima, kao u rijetkim prilikama do sada.

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine izborila je plasman na Evropsko prvenstvo naredne godine u Sloveniji, reprezentacija BiH u sjedećoj odbojci se sa Paraolimpijskih igara u Londonu vraća sa najsjajnijim odličijem, a fudbalski Zmajevi deklasirali su sa 8:1 Lihtenštajn u prvom susretu kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Edin Džeko, koji je sinoć u Lihtenštajnu postigao hat-trick, te sa 24 gola u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine ušao u istoriju kao njen najbolji strijelac, čestitao je košarkašima i odbojkašima na uspjesima.

"Sjajno je bilo u Skenderiji. Bravo za košarkaše, bravo za odbojkaše. Idemo dalje", poručio je Džeko preko svog Twitter profila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.