Elvis iz Kalesije osvojio preko 6.000 eura

Wwin super dobitak

Elvis iz Kalesije osvojio preko 6.000 eura

Sponzorski tekst

Kladionica Williams - WWin uvijek misli na svoje korisnike i svakog mjeseca objavi neki ogroman dobitak na Wwin-u.

Tako je i ovaj put. Elvis iz Kalesije je na ulog od 1,84 eura dobio nevjerovatan dobitak od 6.576,91 euro na Lucky Six Bingu uživo, odigravši listić na WWin-u.

Ako i vi želite da dođete do dobitka, jednostavno otvorite https://www.wwin.com/ u pregledniku Vašeg telefona i igra može početi. Jednostavno i savršeno, zar ne? Ponuda WWina iz dana u dan donosi novitee, a možete se kladiti čak i mjesec dana unaprijed, do 150 razrada po utakmici, a tu je i 20.000 live utakmica mjesečno.

To nije sve. Tu je video prenos utakmica na vašem mobitelu, pa je užitak klađenja zagarantovan. Sada je tu i nova igra na ovim prostorima, a to je Lucky Six Bingo, Loto 5/48, Loto 7/48, koja se igra uživo. Da bi užitak bio potpum, svako izvlačenje ide uživo uz predivne hostese i sa samo jednim eurom, možete osvojiti čak 100.000 eura. Sada je najviše sreće imao Elvis iz Kalesije koji je inkasirao 6.576,91 euro i to na ulog od 1,84 eura.

300.000 registrovanih korisnika. Provjerite zašto? Na Vama je samo odabrati svoje parove i – odigrati listić! Doslovce sve imate na dlanu…

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi