Emotivan oproštaj Džeke od Tottija
Foto: EPA

Posvetio mu poruku

Emotivan oproštaj Džeke od Tottija

M. Šljivak

Francesco Totti jučer je protiv Genove odigrao svoj posljednji meč u dresu Rome.

Ikona rimskog kluba je završila 25 godišnji boravak u ovom timu, a na oproštaju je tekla rijeka suza od navijača i igrača ovog tima.

Bh. napadač Edin Džeko posljednje dvije godine surađuje s Tottijem u Romi. Postali su jako dobri prijatelji u tom periodu, a najbolji strijelac Serije A ove sezone je na društvenim mrežama odao priznanje Princu Rima veoma emotivnom porukom.

"Danas je veoma tužan dan za sve koji vole fudbal i posebno za one koji vole Romu. Bilo je veoma emotivno gledati te kako posljednji put odlaziš sa Olimpica. Bila mi je čast i privilegija igrati s tobom protekle dvije godine. Nedostajećeš kapitenu", napisao je Džeko u posveti Tottiju.

Totti će dana objaviti šta će biti s daljom karijerom i njegova odluka se s velikim nestrpljenjem čeka.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi