EnVyUs osvojio Overwatch Contenders ligu
Foto: Blizzard.net

Overwatch

EnVyUs osvojio Overwatch Contenders ligu

S. Bošković

Team EnVyUs osvojio je Overwatch Contenders ligu Sjeverne Amerike.

Team EnVyUs osvojio je Overwatch ligu Sjeverne Amerike.

Team EnVyUs, koji će u budućnosti nastupati pod imenom Dallas Fuels, je u finalu američke lige savladao FaZe Clan s 4:0. 

Ovaj tim je u prošlosti nastupa u Južnoj Koreji, u Apex ligi, a nakon povratka su pokazali da nema boljeg tima od njih u Americi. 

Osvajanjem NA Overwatch lige EnVy je osvojio 40.000 dolara. 

Istu cifru osvojila je ekipa Team Gigantti koja je postala prvak evropske liga, a u finalu je bila bolja od Misiftisa s rezultatom 4:3. 

Što se tiče budućnosti Overwatch Contenders lige Blizzard je objavio da će ona nastojati postojati, a da će njena najveća svrha biti priprema i afirmacija mladih igrača za veliku Overwatch ligu, koja počinje u januaru.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi