"Faker" u suzama nakon poraza u finalu

Worlds 2017.

"Faker" u suzama nakon poraza u finalu

S. Bošković

Samsung Galaxy postao je novi prvak svijeta u League of Legendsu.

SSG je u finalu s 3:0 u jednoj best of 5 seriji bio bolji od SKT T1 ekipe, te tako nanio ovoj ekipi prvi poraz u nekoj best of 5 seriji u historiji svjetskih prvenstava. 

Na kraju meča, na jednoj strani bilo je slavlje i nevjerica pred prepunim Olimpijskim stadionom u Pekingu, dok su na drugoj strani igrači SKT-a bili u potpunom očaju. 

No, ipak malo ko je mogao ostati ravnodušan kada su kamere pokazala Sanghyeoka"  Ffaker" Leeja, najboljeg igrača na svijetu kako plače. "Faker" je nakon završetka odmah spustio glavu na stol, a nakon što se pozdravio s igračima SSG-a sjeo je na stolicu i počeo da plače. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi