Fanovi Cro Copa: Zar već?

Oglasili se nakon borbe

Fanovi Cro Copa: Zar već?

D. Vejo

Svega 50 sekundi trebalo je Mirku Filipoviću da savlada estonskog diva Baruta i tako uđe u finale Rizinovog Grand Prix turnira u Japanu, gdje je u prvoj rundi bio bolji od Amira Aliakbarija te tako osvojio pojas.

Međutim, vjerni pratioci lika i djela hrvatskog borca, ostali su zadivljeni njegovim učinkom u polufinalu turnira gdje se borio protiv Baruta. Uvodna pjesma hrvatskog borca "Wild boys", praktično nije ni završila, a popularni Cro Cop već je slavio.

Zadovoljni svojim ljubimcem, bili su i Filipovićevi navijači koji su nakon borbe preplavili društvene mreže komentarima.

Uglavnom, oni su bili kratki, kao i borba.

"Zar već, kad prije, Mirko ti si životinja", neki su od komentara koji su bili upućeni raspoloženom Cro Copu.

Filipović je ovim turnirom dokazao da i u petoj deceniji ima snage da se bori, te naglasio da mu još nije kraj.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi