Fantomi krenuli pobjedom

Evropski kup u sjedećoj odbojci

Fantomi krenuli pobjedom

Odbojkaški klub invalida Fantomi pobjedom je započeo nastup na Evropskom kupu u sjedećoj odbojci u poljskom gradu Elblag, savladavši danas domaćina turnira ekipu Atak Elblag s 3:1.

U drugom kolu Fantomi večeras u 18.30 igraju protiv Varšave.

Varšava je danas u prvom kolu poražena od drugog bh. predstavnika, sarajevskog Spida, koji je slavio rezultatom 3:0. Spid u drugom kolu u 16 sati igra protiv Bayer Leverkusena.

Sistem takmičenja Evropskog kupa je promjenjen jer ekipa Rodnik iz Rusije nije uspjela osigurati vize za svoje igrače, zbog čega će ekipe učesnice igrati po sistemu "svako sa svakim".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti