Fantomi u Mađarskoj brane naslov

Eurokup u sjedećoj odbojci

Fantomi u Mađarskoj brane naslov

Odbojkaški klub invalida "Fantomi", višestruki i aktuelni prvak BiH i Evrope, od 26. do 31. oktobra učestvovat će na Eurokupu u mađarskom gradu Niredjhaza gdje će braniti naslov najboljeg kluba Starog kontinenta.

Odbojkaši "Fantoma" na put u Mađarsku kreću večeras u 20 sati ispred prostorija kluba na Alipašinom polju (B-faza).

Na Eurokupu ove godije će nastupiti šest ekipa: Leverkusen (Njemačka), Rodnik (Rusija), Piremon (Mađarska), Atina (Grčka), Banja Luka (Srbija) i Fantomi (BiH).

Trener "Fantoma" Šefko Nuhanović izjavio je da će njegovi igrači učiniti sve da odbrane titulu i treći put zaredom, a četvrti put ukupno osvoje ovo takmičenje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije