Fantomi žele dvostruku krunu

Fantomi žele dvostruku krunu

O. Lekić

OKI Fantomi u nedjelju u Mostaru igraju prvu ovogodišnju prvenstvenu utakmicu protiv novog premijerligaša u sjedećoj odbojci - Neretve.

Prošle sezone OKI Fantomi bili su viceprvaci BiH i viceprvaci Evrope, što su čelnici kluba okarakterizirali kao neuspješnu sezonu.

''Nismo zadovoljni prošlom sezonom, ali naišli smo na smjenu generacija. U ovoj sezoni idemo na obje titule'', kazao je na današnjoj konferenciji za medije predsjednik kluba Ismet Godinjak. 

Godinjak je dodao da su OKI Fantomi ovogodišnji dobitinici nagrade ''Survivors'' (nagrada za pomoć žrtvama mina), koju dodjeljuje Marshall Legacy Institute (MLI), a nagrada će biti uručena 4. oktobra u Washingtonu. 

Trener OKI Fantomi Šefko Nuhanović je istakao da je njegov tim obavio pripreme na Jablaničkom jezeru te da je zadovoljan viđenim.

''Prošle godine bili smo jako spori, ali taj smo segment igre popravili i nadam se da ćemo bez većih problema savladati sve naredne protivnike. Smjena generacije učinila je svoje, ali sada imamo mlade momke, koji će sigurno biti na nivou i titula prvaka BiH ne bi smjela otići u druge ruke'' istakao je Nuhanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.