Fatić:  S velikim očekivanjima putujemo u Gacko

Član OK Bosna za SportSport.ba

Fatić: S velikim očekivanjima putujemo u Gacko

S. Mlaćo

Danas se u Gacku igra susret 8. kola Premijer lige naše zemlje u odbojci, a sastat će se MOK Gacko i OK Bosna Sarajevo.

 Sarajlije su u prošlom kolu savladale OK Maglić iz Foče sa 3:1, te sa puno optimizma putuje na ovaj susret.

"Što se tiče prošlog kola jako bitna protiv Maglića, te po meni utakmica u kojoj nam je pobjeda dala veliku motivaciju za dalje. Mislim da je to prelomna pobjeda nakon koje ćemo ići samo uzlaznom putanjom. Konačno smo se uvezali kao ekipa i funkcionišemo kako treba", ističe za SportSport.ba član OK Bosna Amar Fatić.

U Gacku Sarajlije žele nove bodove.

"Očekujemo dobru i tešku utakmicu, a poznato je da su dole teška gostovanja. Mi ipak očekujemo da bodove donesemo u Sarajevo i spremni smo, te mislim da imamo snage da uzmemo puni plijen. Ekipa je nakon dužeg vremena kompletna i spremna, te nema povrijeđenih. S velikim očekivanjima putujemo u Gacko", dodao je Fatić.

Meč između MOK Gacko i OK Bosna igra se danas sa početkom u 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi