Favre u Eaglsima?

Senzacija na pomolu

Favre u Eaglsima?

Čuveni kvoterbek Brett Favre je u penziji, ali to možda neće potrajati.

Howard Eskin, VIP član uprave Philadelphia Eaglesa, izjavio je da postoji mogućnost da Favre dođe u klub i pridruži se trenerima Andy Reidu i Marty Mornhingwegu sa kojima je dugo vrijemena bio zajedno u Green Bay Packersima. Sve je međutim još neizvjesno jer 41-godišnji Favre ne bi bio prvi kvoterbek s obzirom da je tu Michael Vick, a veliko je pitanje da li bi se član Kuće slavnih vratio na teren ako nije starter.

Eaglesi žele da trejduju Kevina Kolba, ali je trenutno mladi kvoterbek Mike Kafka (četvrti pik na draftu 2010) zadovoljio ukuse struke pa i on preferira na poziciju broj 2. Šta će se dešavati ostaje da se vidi, ali argumenti onih koji tvrde da Favre dolazi su njegovi sjajni odnosi sa sadašnjim trenerima Eaglesa.

U ponedjeljak će inače biti održan novi sastanak igrača i vlasnika jer podsjetimo da je lockout na snazi već četiri mjeseca i ako se želi spasiti sezona, sve mora biti brzo riješeno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.