Floyd Mayweather Jr: Manny ti si samo pijun

Pregovori za najveći okršaj još traju

Floyd Mayweather Jr: Manny ti si samo pijun

Rijetko koji meč u istoriji profi boksa toliko dugo se najavljuje i toliko dugo očekuje i još uvijek nije zvanično potvrđeno sigurno biti održan. Predhodnih godina smo bili poprilično daleko, sada imamo datum, neke informacije govore kako su obe strane prihvatile ponuđene uslove, ali još uvijek je sve nekako u zraku.

Oglasio se Floyd Mayweather Jr, a prema njegovog izjavi, borba je još uvijek daleko od sigurno dogovorene.

"Pregovaramo, ali Pacquiao kaže da je pristao na sve. Odmah da kažem, da nije on taj koji može reći da je prihvatio sve postavljene uslove.Tebe nitko ne pita. Ti imaš šefa i zove se Top Rank promotions. Ne zove se Pacquiao Promotions. Moja kompanija zove se Mayweather Promorions. Raditi sa njegovom kuću je jako teško. Moramo vidjeti kakva je bila situacija sa njegovom posljednjom borbom, prema našim podacima njegov posljednji meč se gledao u manje od 300.000 domova. Brojevi su jasni, ipak on je ne tako davno izgubio meč. Ja u ovom trenutku ne mogu reći da je on kriv, ali Manny mora znati da nije on šef. On je pijun na šahovskoj ploči" poručio je jasno i glasno Floyd Mayweather Jr.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.