Fury izvrijeđao Klička i novinare
Foto: EPA

Press konferencija u Manchesteru

Fury izvrijeđao Klička i novinare

M. Šljivak

Tyson Fury boriće se protiv Vladimira Klička u Manchesteru 9. jula.

Irski bokser će braniti titule po WBO i WBA verzijama, a na današnjoj press konferenciji Fury je izvrijeđao 40-godišnjeg Ukrajinca.

"Prebio sam ga u prvom meču čisto i pošteno. Konačno je pronašao svoja muda, ali je dobio batine na svom terenu. On je obično govno čim ne može udariti debelog ciganina poput mene", rekao je Fury, te je dodao:

"Nikad se nije borio protiv čovjeka koji ima muda i zbog toga 11 godina nije poražen. Govori kako će sad biti drugačije. Hoće, nokautiraću ga. Ne može čovjek od 40 godina pobijediti Furyja", istakao je Fury.

Zatim je rekao i kako mrzi boks i izvrijeđao je i novinare.

"Mrzim boks, mrzim vas idiote. Radije bih da sam kući, ali toliko sam jebeno dobar da bih prestao da se borim. Imam laku lovu ovdje. Dođem u ring, prebijem sve oko sebe i odem kući. Ja ne živim život šampiona, nisam sportista. Zar vam ovako debeo ličim na sportistu? Ali, opet, prebijem Klička, ovako debeo. Sramota", završio je s uvredama Fury.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi